Du visar för närvarande Nu på lördag den 26 juni öppnar chokladbutiken i Svabesholm

Nu på lördag den 26 juni öppnar chokladbutiken i Svabesholm

Det regnade ju lavinartat idag, så jag passade på att besöka Svabesholm och möblera/fixa till butiken som ska öppnas nu på lördag den 26 juni kl 11. På onsdag ska jag samspela med min granne, som jag ska dela lokalen med (om henne lite senare). Annars till verkar jag chokladpraliner som alla ska vara namngivna efter olika platser på Österlen. Första pralinen – Gyllebo – en mörklila/blå pralin i mörkt skal som innehåller mullbärskola ( ja, precis, mullbär har jag själv plockat i Gyllebo), len vaniljganache på vit choklad och krispig havrebotten. Jag kommer presentera alla praliner samt alla andra goa chokaldprodukter på instagram.
Här har ni även bilder på kina andra trevliga grannar på gården. Missa inte att besöka Svabesholm i sommar!!!