Österlen praliner
...så smakar Österlen

Chokladlavinen lyser ikapp med Österlen Lyser hos Apotekarns i Svabesholms Kungsgård 5-6 nov

Självklart ska jag finnas på plats och sälja godbitar. Nästan hela Österlen kollektionen är med. Inte alla, för att det blir ju mer och mer sorter. Tanken är att varje ort på Österlen ska ha sin pralin….låter lite galet, med ack så roligt….och gott:)

Så fredagen den 5 november kl 11-20 samt lördagen den 6 november kl 11-18 finns det att köpa chokladpraliner i styckvis, i liten cellofanpåse eller en pralinask. Med finns de oerhört populära SLIM – alla tre smaker; lakrits&karamellchoklad, kardemumma, mandel&mörk72%choklad & hallon&mörk72%choklad. Barnklubbor med smaskens mjölkchoklad från Malmö Chokladfabrik har blivit guldiga och nytt för Svabesholm är Hot Chocolate Bombs (häll på ca 3-4 dl varm mjölk, rör om och njut!).
Besök mig nu i helgen och skaffa din sötbit för helgen, eller varför inte en pralinask till Fars dag (nästa söndag 14.nov)