Skal till praliner

Privatkurs i pralinskapandet, något för dig?

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Kurs / Nyheter

Jag ska ha min första privatkurs i pralinmakandet den 29 januari. Det är nybörjarkurs då kunden inte behöver ha några kunskaper alls inom choklad. Det är dock en heldagskurs på 6 timmar, så att vi hinner med mycket; målningen (eventuellt även airbrush), temperera choklad, gjuta skal, olika fyllningar och lockning. Man äter ju först med ögonen så fotografering av praliner är en viktig del av kursen. Vi kommer göra tre olika praliner, alla har olika utseende och smaker som är inspirerade av mina bäste praliner. Är du intresserad av att lära göra egna praliner, kombinera dina favoritsmaker, använda riktigt god choklad och måla med otroliga färger? Kontakta mig då på info@chokladlavinen.se
På bilden är nyponpraliner som jag gjorde i somras på egenplockade nypon, som finns gratis i naturen. Nyponkola – riktigt smaskigt, dessa praliner blev otroligt goda.