Du visar för närvarande Pralinkurs där vi jagade glansen….

Pralinkurs där vi jagade glansen….

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Kurs / Nyheter

En heldags pralinkurs med grymma tårtkonstnären Catarina aka @cake.by.esbjornsson där vi började från början. Måla/airbrusha praliner då glansen ligger i fokus kräver kunskap och tålamod. Sedan temperera choklad genom tableringen på marmorplatta och vara noggrann att fixa tunna skal som knäcks härligt utan att du ens behöver bita. Smaskens fyllningar med olika texturer och ganacher som blev riktigt bra emulsioner. Sist men inte minst lockning och fotografering. Inte illa för bara en dag. Men så roligt och trivsamt med duktiga Catarina. Resultaten ser ni här i bilder……
Du kanske är sugen på att lära dig skapa egna praliner? Tveka inte då att kontakta mig på info@chokladlavinen.se