Du visar för närvarande CHOKLADPROVNING i VACKRA SVABESHOLM
chokladprovning

CHOKLADPROVNING i VACKRA SVABESHOLM

Nu kan du djupdyka i chokladens värld ifall du befinner dig på Österlen den 10 juni. Jag kommer nämligen ha chokladprovning i Svabesholm på torsdag den 10 juni kl 18.30. Det kommer vara en härlig timme med enklare chokladhistoria, jag berättar hur chokladpopularitet i Sverige bara växer samt om olika tillverkare. Du får en smakupplevelse där du kan testa ditt smaksinne. I priset ingår provsmakning av olika choklad allt från rostade kakaobönor till chokladbitar från både Svenska och utländska tillverkare och sist några gudomligt goda handgjorda praliner. Jag guidar dig genom denna smakrika timme på vackra Svabesholm. Priset 390 sek är per person och du kan boka/köpa provningen på Black Avalanche Chocolate webshopen.