Mullberry praliner "Gyllebo"
Mulberry praliner "Gyllebo"

Sköna sommardagar med himmelskt god choklad på Svabesholm Kungsgård, Österlen

Öppet varje dag kl 11-18 under sommaren här på Svabesholm Kungsgård och jag är kvar tills vidare. Så trevligt att möta alla kunder, som kommer både när och fjärran. Dessutom en uppfriskande artikel om mig & Black Avalanche Chocolate på Österlenmagasinet som gjorde att flera blev nyfikna på min choklad. Klicka HÄR om du vill läsa det. Så har du inte besökt gården eller smakat mina underbara praliner så gör det nu!

Just nu finns 8 olika praliner i kollektionenSvabesholm Österlen – Svabesholm (brynt smörkola & kardemumma), Haväng (havssaltkola & en hel hasselnöt), Kivik (äpple, kanel, vanilj), Hammenhög (hallon & lakrits). Rörum (kokos & banan), Gyllebo (mulberry cheesecake), Ravlunda (rabarberpaj) och Baskemölla (Baileys)