Du visar för närvarande CHOKLADLEVERANS till SVABESHOLM IDAG

CHOKLADLEVERANS till SVABESHOLM IDAG

Efter en veckas vila har jag nu tillverkat chokladpraliner igen. Tre första smaker ute är storsäljaren Svabesholm. Sålde ca 1000 svabesholmare i somras och just denna pralinen var absolut favorit hos många. Svabesholm smakar brynt smörkola blandat med lite karamelliserad mandelkross och härlig kardemumma ganache. Andra två smaker är Gyllebo (mullbärskola, vanilj ganache och digestivbotten) samt Kivik (baserar på Kiviks Musteris Varm & Kall äpelbrygd). Dessa tre praliner i 9-bitars askar och även oerhört populära SLIM (tunna smaksatta chokladskivor; lakrits & karamellchoklad, hallon & mörk 72% choklad och mandelkross-kardemumma- mörk choklad) kommer finnas att köpa hos Bondens Skafferi i Svabesholm. Styckvis kan du hitta Black Avalanche Chocolate praliner i caféet på Svabesholm. När dessa chokladpraliner börjar ta slut så kommer jag göra nästa 3 smaker från sommarens Österlen kollektion.