Österlens Riviera
Österlens Riviera

Tva sista dagar på Svabesholm, 7 & 8 aug 2021.

Det här har varit en väldigt intensiv men ack så rolig sommar. Träffat masa trevliga människor som uppskattat mina praliner. Träffat även många andra pralinmakare och snackat chokladsnack. Supertrevliga kollegor på gården och fin framgångsrik sommar har det varit, TACK ALLA!
Ännu finns det några praliner kvar att köpa, samt annat smått och gått. Storsäljaren Svabesholm pralinen finns också, än så länge.
Efter en vecka eller två kommer det finnas möjlighet att köpa Black Avalanche Chocolate praliner hos Bondens Skafferi Svabesholm Kungsgård, så att ni alla har möjlighet att fortsätta med dessa godingar. Under tiden letar jag efter försäljningskokal och tillverkningskök i närheten av Svabesholm, men jag hoppas vara tillbaka på Svabesholm permanent innan nästa sommar.
När det blir svalare så kommer webshopen igång, så att man kan beställa mina praliner oavsett var i Sverige du befinner dig!