Du visar för närvarande Det Stora Pralinslaget 2022

Det Stora Pralinslaget 2022

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyheter

Chokladlavinen är stolt arrangör av Det Stora Pralinslaget 2022, som nu har även fått ett engelskt namn – The Big Bonbon Battle 2022. Detta pga stort intresse från andra Europeiska länder.
Tävlingen hölls på lördagen den 15 Oktober hos Kiviks Musteri och är öppen till besökare – alla chokladälskare är välkomna! Preliminära tävlingstider/öppet för besökare är kl 10-16 (17)
Denna tävling är väldigt unik och finns inte i andra länder. Därför sådant intresse från grannländerna. Viktigaste är att alla tävlande får djupgående feedback av proffsiga jurymedlemmar. Det här systemet ger möjlighet att se exakt vad man som tävlande, är duktig på och vilka moment kan man förbättra i sitt skapande av chokladpraliner. Förutom detta, så kan vinnaren och andra TOPP-placeringar vinna väldigt fina priser i from av choklad, artikel i chokladtidningen, hotell-övernattningar och mycket mer.
Eventet är öppet för alla. På plats finns även föreläsningar om choklad, chokladprovningar, försäljning av kvalitetschoklad och proffsiga praliner. Ta din chans och se alla tävlingspraliner samt mingla med chokladfolket på plats.
Läs mer om tävlingen på Pralinslagets hemsida