You are currently viewing Beställ din Alla Hjärtans dag pralinask nu!

Beställ din Alla Hjärtans dag pralinask nu!

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyheter

Alla Hjärtans dag pralinasken innehåller 3 olika smaker, alla i fin hjärtform. Röda hjärtat innehåller smaskens hallonkola och lakritsganache. Glittergröna hjärtat har len Baileyskola och sedan Baileys ganache. Sist men inte minst hittar du den mörklila pralinen där plommonmarmelad på självplockade plommon, kokt med stjärnanis & Madeira varvas med självgjort marsipan och sedan mörkchokladganache med en uns Madeira i. Vilken av dessa tre blir din favorit? Beställ asken, smaka, dela med dig……och hitta ditt hjärta;)
Välj storleken på din chokladask i webshopen, swisha och hämta den i Malmö eller få den skickad på måndag den 8-nde februari.