Du visar för närvarande Privat pralinkurs med @hanssontine

Privat pralinkurs med @hanssontine

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Kurs / Nyheter

En heldagskurs där vi gjorde 3 olika sorters praliner: lime-lemon cheesecake med krispig kexbotten, annorlunda kokos-Baileys pralin och sist men inte minst übercoola svartvinbärspralin i form av hjärta (snart Alla Hjärtans dag). att måla och airbrushade tar väldigt lång tid, men är värt när man sedan får fina bilder. ….och yes, att ta bilder ingår också i kursen.
Temperera choklad är inte så lätt som man tro, men en av grunderna som ska läras ordentligt. Massa småtips, kladdiga fingrar och skratt – dagens kurs blev väldigt lyckad! Nu väntar vi med spänningen att @hanssontine`s Instagram får nya spännande pralinbilder.
Är du intresserad av att gå en privatkurs hos mig? Jag skräddarsyr kursen enligt dina önskemål. Välj nån av lediga kursdatum i webshopen eller maila mig på info@chokladlavinen.se